¨

Roskilde mere optimistisk i sygehus-kamp

Optimismen fik i går et nøk opad i Roskildes kamp for at blive hjemsted for Region Sjællands kommende supersygehus.Årsagen var beregninger, som forvaltningen i regionen havde lavet for driftsøkonomien i de fire sygehus-scenarier, der arbejdes med.

Tallene viser, at et hovedsygehus i Roskilde vil være marginalt billigst i drift af samtlige fire modeller. Efter tallenes fremkomst fik optimismen ny næring, da byrådets mødtes i går for at skrive Roskilde Kommunes høringssvar, som dog ikke blev færdigt, netop på grund af de netop fremkomne tal.  Det skriver DAGBLADET.

- Men den røde tråd er klar. Den siger, at både drifts- og anlægsmæssigt vil det være billigst at lægge hovedsygehuset i Roskilde, siger borgmester Poul Lindor Nielsen (S).Formanden for Sygehusgruppen i Roskilde, der kæmper for et supersygehus i Roskilde, ser de nye beregninger som godt nyt.- Nu findes de økonomiske argumenter imod Roskilde ikke længere. Nu kan vi få vendt problemstillingen, så vi kan tale om, hvad der taler for Roskilde, siger Paul Bundgaard.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App