Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer,. Denne gang gælder det sennep, som bliver brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet og laver en dejlig ret med rødfisk
Her finder du råvarerne:
Sidinge gårdbutik er en meget velassorteret forretning og de fremhæver selv deres hjemmedyrkede sennep som eet af de produkter, som de er rigtig stolte af.
Du kan læse mere om gårdbutikken på www.sidinge.dk
Fisk med sennep
4 porrer2 dl vand½ dl æblesirup2 tsk . sennep
100 gr. champignon1 scalottelølidt frisk dild
500 gr. rødfisk i filetolie til stegningsalt og peber
1 dl neutral smørreost1 spsk sennep
Skær bund og top af porren , fjern de yderste blade, rens for jord og skær dem ud i ca. 5 cm lange stykker
Steg porrerne af i olie på en varm pandeVend dem så de får lidt skorpe på alle siderTilsæt vand og sæt låg på og lad dem simre i ca. 5 minKom æblesirup over og kom lidt sennep på porrerene
Skær svampene ud i helt tynde skiver og hak dem i tynde strimler
Skær tynde løgringe af scalotteløget
Skæl fisken og skær ender og sider af. Fjern ben og skær ud i pæne stykker.Skær et kryds i skindet
Kom fisken på panden med skindsiden nedadTryk fisken fladt ned på panden, f.eks med palet så hele skindet bliver sprødtSkru ned for panden og lad den steg færdig.Vend den til allersidst når den har skiftet farve næsten hele vejen igennem, så den får stegt helt færdigtTilsæt salt og peber
Rør sennep i smørreostenKom den på tallerkenen med teske, læg porrer, og fisk på Pynt med de rå champignon og løgringe - tilsæt gerne frisk dild
Du kan hente opskriften her