Rødfisk med sennep

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer,. Denne gang gælder det sennep, som bliver brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet og laver en dejlig ret med rødfisk

Her finder du råvarerne:

Sidinge gårdbutik er en meget velassorteret forretning og de fremhæver selv deres hjemmedyrkede sennep som eet af de produkter, som de er rigtig stolte af.

Du kan læse mere om gårdbutikken på www.sidinge.dk

 

Fisk med sennep

4 porrer2 dl vand½ dl æblesirup2 tsk . sennep

100 gr. champignon1 scalottelølidt frisk dild

500 gr. rødfisk i filetolie til stegningsalt og peber

1 dl neutral smørreost1 spsk sennep

Skær bund og top af porren , fjern de yderste blade, rens for jord og skær dem ud i ca. 5 cm lange stykker

Steg porrerne af i olie på en varm pandeVend dem så de får lidt skorpe på alle siderTilsæt vand og sæt låg på og lad dem simre i ca. 5 minKom æblesirup  over og  kom lidt sennep på porrerene

Skær svampene ud i helt tynde skiver og hak dem i tynde strimler

Skær tynde løgringe af scalotteløget

Skæl fisken og skær ender og sider af. Fjern ben og skær ud i pæne stykker.Skær et kryds i skindet

Kom fisken på panden med skindsiden nedadTryk fisken fladt ned på panden, f.eks med palet så hele skindet bliver sprødtSkru ned for panden og lad den steg færdig.Vend den til allersidst  når den har skiftet farve næsten hele vejen igennem, så den får stegt  helt færdigtTilsæt salt og peber

Rør sennep i smørreostenKom den på tallerkenen med teske, læg porrer, og fisk på Pynt med de rå champignon og løgringe - tilsæt gerne frisk dild

Du kan hente opskriften her


Nyhedsoverblik