¨

Rockere deler landet mellem sig

Foto: TV ØST

Hells Angels og Bandidos har holdt møder efter ballade i efteråret. Samtidig har de delt landet mellem sig. Hells Angels skal holde sig fra Sjælland.

Efter en række bataljer i efteråret er Hells Angels og Bandidos ved at indgå en aftale, som skal stoppe volden. Det skriver BT. Angiveligt deler klubberne landet mellem sig, forlyder det i dagbladet.


Uro gennem efteråret fik politiet til at ransage et stort antal rockerborge rundt om på Sjælland og i København, men nu skulle rockerklubberne have holdt møder i oktober og november om en aftale.


Jørn Jønke Nielsen fra Hells Angels og Michael Rosenvold fra Bandidos har tilsyneladende siddet med et Danmarkskort foran sig og talt om territorier.


Hells Angels skal blandt andet holde sig fra Sjælland og Kolding. Til gengæld skal Bandidos forlade Randers og Odense, skriver avisen på baggrund af unavngivne kilder i miljøet og hos politiet.


Hells Angels har desuden lovet ikke at åbne en afdeling i Rødovre, mens Bandidos skal trække sig fra Amager, skriver BT.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App