¨

Rocker udpeger brødre for narko, hash og våben

Foto: TV ØST

Et tidligere prøvemedlem af Bandidos har i allerstørste hemmelighed lagt kortene på bordet i retten og hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

I allerstørste hemmelighed og bag såkaldt dobbelt lukkede har et  tidligere prøvemedlem af Bandidos lagt kortene på bordet i retten og hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og tilstået et stort antal strafbare forhold.

Et større antal mænd - herunder flere af prøvemedlemmets tidligere brødre fra Bandidos - er i øjeblikket fængslet på hans forklaringer. Det kan TV 2 nu afsløre.

10 personer fængslet

Prøvemedlemmet, der er 49 år gammel, blev anholdt i midten af november 2014 og lagde ifølge TV 2s oplysninger omgående kortene på bordet. Hans forklaring førte til, at politiet ad flere omgange - først i december 2014 og senest i begyndelsen af maj 2015 - har anholdt og fængslet omkring 10 personer i sagen bag dobbelt lukkede døre.

Dobbelt lukkede døre betyder, at sagen er så hemmelig, at offentligheden end ikke må få sigtelserne at vide.

Men nu kan TV 2 for første gang løfte sløret for indholdet af en omfattende sag, der retter sig mod den 49-årige og en stribe personer fra miljøet omkring Bandidos på Sydsjællands og Lolland-Falster - herunder flere ledende og toneangivende rockere.

Hashklub i Vordingborg

Indholdet af den store rocker-sag fremgår af en retsmødebegæring mod den 49-årige, som TV 2 har fået aktindsigt i.

Af TV 2's aktindsigt fremgår, at den 49-årige i ikke færre end 28 forhold har udpeget én eller flere medgerningsmænd, der ifølge eks-rockerens forklaring har deltaget i køb og salg af flere kilo amfetamin og kokain, en hashklub i Vordingborg, tre væbnede røverier, brandstiftelser og adskillige skydevåben.

Sagen har været omgærdet af betydeligt hemmelighedskræmmeri, og ifølge TV 2's oplysninger skal der være et meget konkret trusselsbillede mod den 49-årige.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App