Ringsted får fortsat 40-50 politiarbejdspladser

Selv om lokalpolitistationen i Ringsted fra 1. september lukker ned, kommer der ikke til at mangle mandskab, lyder meldingen fra linjechefen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lokalpolitiet i Ringsted er fra den 1. september en saga blot. Sådan lyder konklusionen på den store rokade, der i gang i Midt- og Vestsjællands Politi, skriver DAGBLADET Ringsted.

Men det betyder ikke, at Ringsted kommer til at mangle beredskab. Det forsikrer netop tiltrådte politiinspektør og linjechef i Midt- og Vestsjællands Politi Michael Flemming Rasmussen:

- Jeg kan sige, at der vil være det samme antal politiarbejdspladser eller flere i Ringsted som i dag, hvor der er 40-50, siger han til avisen.

Fortsat ansatte med lokalkendskab

Politifolkene vil få forskellige opgaver og være tilknyttet forskellige afdelinger. Men der vil være politimedarbejdere, der både efterforsker og forebygger kriminalitet lokalt i Ringsted.

Det betyder, at der stadig vil være ansatte med lokalkendskab på Ringsted Politistation.

Forrige år nedlagde Midt- og Vestsjællands Politikreds i vores område tre lokale kontorer med landbetjente. I løbet af et år er der alene hos Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi blevet nedlagt ni nærpolitistationer og landbetjente. Mandag aften klokken 19.30 på TV ØST kan du se Søren Espersen (DF) og Ole Hækkerup (S) debattere emnet. når de mødes i Faxe.