¨

Revy-stjerne bliver i Nykøbing

Foto: TV ØST

Årets store gennembrud på den danske revy-scene tager en sæson mere i Nykøbing Falster

Anmelderne har væltet roser ned over hende - og publikum er strømmet til. Og Vicki Berlin tager en sæson mere hos Flemming Krøll og Nykøbing Falster-revyen.

Det afslører revy-kometen i et interview med DR Sjælland under en snak om de mange anmelderroser og nomineringen til prisen som "Årets revykunstner", der uddeles på søndag.

-Jeg har svært ved at vurdere, om det er et gennembrud. Jeg er bare glad for at være her – og jeg er glad for at skulle være her til næste år. Jeg elsker at spille revy, og det er pragtfuldt at spille alle de karakterer og at få folk til at grine, siger Vicki Berlin til DR Sjælland.

 

Ud over Vicki Berlin er også Rasmus Krogsgaard fra Nykøbing F. Revyen nomineret som "Årets Revyforfatter" og selve revyen er nomineret som årets bedste.

Skulle det glippe for folkene fra Nykøbing Falster er også Dragsholm Revyen ligeså stærkt repræsenteret ved prisuddelingen. Bente Eskesen er nomineret sammen med Vicki Berlin som "Årets Revykunstner", Therese Fabricius som "Årets Revyforfatter", og Dragsholm Revyen er også nomineret som "Årets Revy".

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App