¨

Rejsekortet kommer til København

Foto: TV ØST

Det elektroniske rejsekort skal nu også testes af i hovedstaden.

Trods alle problemerne for vestsjællænderne, der har været forsøgskaniner for det elektroniske rejsekort, tager selskabet bag kortet nu chancen og går videre med udrulningen af systemet.

Kortet kommer for alvor til at stå sin prøve, når det fra august skal i brug på landets største stationer i København. Blandt andet Nørreport og Hovedbanegården, skriver DAGBLADET Ringsted.

Administrerende direktør for Rejsekort A/S, Bjørn Wahlsten, er fortrøstningsfuld, efter at dokumentationen for en række elementer i den seneste aftale mellem Rejsekort A/S og leverandøren af systemet, East-West, nu er på plads.

- Det kører, som det skal, siger Bjørn Wahlsten.

Under sin opvækst i Vestsjælland, hvor kortet 1. april erstattede de kendte klippekort, har der været mange børnesygdomme.

Det ser direktøren imidlertid som en fordel, og han hæfter sig ved, at der nu gennemføres 500.000 rejser om ugen med rejsekort.

Talsmand for togpendlerne på Nordvestbanen mellem Kalundborg og København, Nis J. Vind Larsen, er dog betænkelig.

- Vi skal være åbne over for nye ting, men vi skal ikke bare acceptere, at det er en succes, hvis vi ikke oplever det som en succes, siger Nis J. Vind Larsen til DAGBLADET Ringsted.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App