Rejer med vilde urter

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer,. Denne gang gælder det vilde urter som bliver brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet og laver en lækker ret med rejer

Her finder du råvarerne:

,

 400 gr rosé rejer med skal16 grønne asparges1 scalotteløg100 gr hummus8 sprøde kiks100 gr. flødeostFriske  brændenælder, humleskud,  ramsløg , løgkarse eller andre urter

1 æble½ dl æble edikke

Pil skallen af rejerne

Skær bunden af de grønne asparges. Steg dem af på panden i olie og kom salt og peber på. Vend hakkede brændenælder, humleskud og ramsløg med til sidst. Kom låg på og tag panden af varmen.

Lav små kugler af æbler med et parisienne jern eller en lille ske og vend dem i æble eddike, lad det trække ca. 15 minRør hakket ramsløg, vild løgkarse i flødeosten.

Skær små skiver scalotteløg

Anret flødeosten i bunden  af tallerkenen, kom asparges ovenpå. Læg små sprøde kiks ved og kom hummus ovenpåPynt med humleskud og ramsløg blomsterLæg til sidst rejer på, pynt med urter og løgskiver.

OPSKRIFT


Nyhedsoverblik