Regionspolitikerne skylder en undskyldning

Brugerne af tv2east.dk hilser dagens nyhed om Samariten velkommen og benytter lejligheden til at kritisere regionspolitikerne. Læs nogle af kommentarerne her.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det svenske ambulanceselskab Samariten kastede håndklædet i ringen mandag og opgav at køre ambulancer i Region Sjælland.

Der gik ikke lang tid før de første reaktioner på nyheden dukkede op på tv2east.dk. Og de var ikke venlige over for regionspolitikerne:

- Det er da den bedste nyhed længe. Nu er det så spændende at høre alle regionspolitikernes latterlige undskyldninger og rygsvømning.
- Danny Flyenring

- min tillid til regionspolitikere er faldet til et O, hvad skal vi nok med sådan et Regionsråd, som ikke kan træffe de fornuftige beslutninger. Min stemme til regionsrådet skal ihvertfald ikke gå til nogen af dem som sidder der i dag.
- Helle Thomsen 

- Puha, der må være nogle beslutningstagere der har fået at tænke over!! Håber at Falck stiller sine krav når der kommer en henvendelse til dem. Og så må der rulle et par hoveder et eller andet sted. Tænk på alle de reddere der er blevet trukket rundt i manegen.
- Tommy Rømer

Kurt A. Nissen går så langt, at han ligefrem beder om en undskyldning fra regionspolitikerne:

- Trods alt lidt ros til Samariten, de melder fra mens tid er, således at Regionspolitikerne kan få reddet stumperne lidt hjem, men vi borgere i regionen fortjener en undskyldning fra politikerne, vi blev jo nærmest betegnet som sinker fordi vi ikke kunne se hvor gode Samariten var i politikernes øjne.
- Kurt A. Nissen

Regionrådsformand, Kristian Ebbensgaard (V), mener dog ikke, at politikerne har noget at undskylde for. De kunne ikke handle anderledes i situationen

Se hele interviewet fra TV2 ØST herunder:
[video:flv:090112_ebben.flv]