Regionens Sundeste Kommune kåres i morgen

Om mindre end et døgn ved vi, hvilken kommune der kan smykke sig med titlen "Regionens Sundeste". Vi fejrer vinderholdet på TV2 ØST i Vordingborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Næsten fire måneders kommunekamp er om lidt forbi. I morgen, lørdag, kl. 12 ved vi, hvilken kommune der løber med sejren og titlen som Regionens Sundeste.

Kampen har været i gang på det sociale motionsnetværk Endomondo siden d. 5. august i år. De 12 kommunehold har kæmpet om at forbrænde flest kalorier og derved løbe med sejren. Længe lignende det en sejr til regionens største kommune Næstved. Men i konkurrencens sidste måned har Kalundborg Knights sat en seriøs slutspurt ind, og holdet, der vandt forårets kommunekamp, ligger nu til at gentage snuppe guldet.

P.t. er der knap 500.000 kalorier i mellem de to hold.

Ringsted rykker

Også længere nede i tabellen bliver der kæmpet bravt om placeringerne. Ringsted Raiders er rykket fra en syvende til en sjetteplads, og holdet bider p.t. femtepladsen Sorø Saints i hælene.

Udover hovedpræmien til vinderholdet, uddeler Lev Livet også en særpris til kommunen, der har forbrændt flest kalorier i forhold til sin størrelse. Kalundborg Knights står også til at stikke af med den pris.

Du kan stadig nå at hjælpe din kommune - se hvordan her.