Regionens budget på plads til næste år

Næste års budget i Region Sjælland er netop blevet vedtaget af samtlige partier.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Region Sjællands budget for 2014 er netop blevet enstemmigt vedtaget af regionsrådet. Det skriver regionen i en pressemeddelelse. 

Næste års budget fastholder arbejdet med at tilbyde endnu flere af regionens borgere behandling på regionens egne sygehuse samtidig med, at der også sættes ressourcer af til en række konkrete tiltag.

- Det er vigtigt for regionsrådet fortsat at have fokus på kvaliteten i behandlingen og arbejde hen mod at tilbyde endnu flere borgere i regionen behandling på regionens egne sygehuse. Med budgettet for 2014 har vi sikret midler til det, og til at gennemføre de helt nødvendige sygehusbyggerier, siger regionsrådsformand Steen Bach Nielsen. 

Bred enighed

Med budgetaftalen for 2014 er det 4. år i træk, at alle Regionsrådets partier står bag budgetaftalen.

- Vi er enige om, hvor vi skal hen, og dermed er der skabt det bedste grundlag for at sikre udvikling til gavn for både borgerne i regionen og medarbejderne i vores store virksomhed, siger Steen Bach Nielsen i pressemeddelelsen.

Region Sjællands bruger hvert år cirka 17 milliarder kroner på at drive sundhedsvæsen, sygehuse, sociale institutioner og den regionale udvikling indenfor uddannelse, infrastruktur, vækst og visse dele af jordforureningsområdet.