¨

Regionen bliver dækket af sne

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 9

Sneen er dalet ned over landskabet flere steder i regionen torsdag morgen og formiddag. Det har flere steder langsommeliggjort trafikken.

Flere områder i regionen er torsdag morgen og formiddag blevet dækket af et godt lag sne. Ifølge folketidende.dk har vejene torsdag morgen været spejlglatte på Lolland - og det har blandt andet medført, at en lastbil torsdag morgen gled halvvejs i grøften på Sydmotorvejen mellem Holeby og Maribo.

Ifølge DMI er det fortrinsvis den sydlige led af regionen, der har fået sne - og resten af torsdagen loves der fortsat snebyger over hele regionen. Temperaturen kommer i dagtimerne til at ligge lige over frysepunktet.

Alex Sørensen fra Maribo var torsdag formiddag ude med kameraet ved Bursø syd for Maribo. Han skriver, at vejene var præget af en hel del snesjap, men ingen frost i luften. 

Billede 1: Søholtvej mod Maribovej.
Billede 2: Ind over markerne mod Maribo
Billede 3: Søholtvej mod øst.
Billede 4: Et kig ned ad jernbanestien mod Maribo.

Billede 5: Fra Maribo. Indsendt af Mette Rasmussen, Maribo.

Billede 6: Fra Fårevejle, hvor sneen ikke er faldet denne torsdag. Til gengæld hygger hestene sig i "søen". Indsendt af Conny K. Hansen, Fårevejle.

Billede 7: Fra Revet ved Korsør, hvor der heller ikke er faldet nævneværdig sne. Indsendt af Hanne Stage Nielsen.

Billede 8: Fra Køge Strand. Indsendt af Frank Ludvig Holtmann.

Billede 9: Vintervejret i de nordiske lande som Sverige og Finland har bevirket, at vi her i landet har fået besøg af vintergæster som denne Kvækerfinke. Indsendt af Erik Johansen, Haslev.

Har du video fra snevejret i dit lokalområde, så opload den gerne på www.tveast.dk/sendvideo og send en mail til redaktion@tveast.dk med dit navn og lokaliteten. Billeder kan sendes som vedhæftede filer til redaktion@tveast.dk.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App