Region Sjælland søger finalister til Sundhedsprisen 2016

Der er netop sat gang i jagten på finalister til årets Sundhedspris i Region Sjælland. Regionen opfordrer alle til at indstille egnede kandidater.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kender du en, der gør noget ekstra for at holde borgerne i Region Sjælland sunde og raske?

Så kan det være, at den person er lige det, regionen leder efter. De søger nemlig kandidater til Sundhedsprisen 2016.

Det oplyser Region Sjælland i en pressemeddelelse.

En af finalisterne bliver fundet på helt nymodens vis – nemlig gennem en afstemning på Facebook. Her skal man sætte sit ’like’ ud fra det initiativ, man mener, fortjener en pris.

quote Der er mange gode initiativer i gang i regionen. Vi lægger vægt på nyskabelse og kreativitet

Nicolai Nicolaisen (S), regionsrådsmedlem i Region Sjælland

- Vent endelig ikke med at indstille din kandidat til sidste øjeblik, for allerede nu kan man afgive sin stemme og være med i kampen, lyder det fra regionrådsmedlem Nicolai Nicolaisen.

Nyskabelse og kreativitet

Han og politikerkollegaerne Ellen Thomsen, Kirsten Devantier og Hanne Ahrensbøll er dommere i konkurrencen, og de udvælger de to sidste finalister.

- Der er mange gode initiativer i gang i regionen. Vi lægger vægt på nyskabelse og kreativitet. Og selvfølgelig at initiativet kommer flere af Region Sjællands borgere til gavn, siger Nicolai Nicolaisen.

Når alle finalister er fundet, vælger dommerne en vinder. Førstepladsen vinder 30.000 kroner, mens anden- og tredjepladsen løber af sted med henholdsvis 15.000 og 5.000 kroner.

Prisen uddeles 30. november.

Tidligere vindere af Sundhedsprisen