Promotor fastholder Brian Nielsen-comeback

Promotor Kalle Sauerland afviser, at Brian Nielsens planer om et comeback er skrinlagt, selvom hans modstander, Evander Holyfield, har lagt andre planer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Brian Nielsens planer om et comeback til bokseverden lever fortsat i bedste velgående. Det siger den danske boksers promotor, Kalle Sauerland, på trods af, at amerikanske Evander Holyfield, som Brian Nielsen efter planen skulle have mødt sidst i november, i stedet har arrangeret en kamp mod sin landsmand Sherman Williams den 5. november.
 
- For det første er Brians comeback stadigvæk en realitet. Det er vigtigst at understrege. Vi diskuterer stadigvæk med Evander Holyfield. Jeg har aldrig hørt om en stor kamp, hvor der ikke har været forhindringer med at få den klar, siger Kalle Sauerland til TV2 Sporten.

Den tyske promotor mener, at annonceringen af kampen mod Sherman Williams er en del af Evander Holyfields
forhandlingsstrategi. Men ikke desto mindre er der også andre modstandere i spil til Brian Nielsens comeback.
 
- Vi snakker med to andre meget interessante modstandere til Brian. De to navne vil jeg holde fuldstændig hemmelig på grund af den oplevelse, vi har haft med Evander, siger Kalle Sauerland.
 
Brian Nielsen selv har ikke nemt ved at gennemskue, hvordan hans boksefremtid kommer til at se ud.
 
- Jeg ved ikke så meget. Måske bliver kampen så i januar. Det vil også passe mig fint. Så får jeg mere tid til at komme i
form, siger den tidligere verdensmester og OL-bronzevinder til TV2 Sporten.

/ritzau/