Priserne på brændstof i regionen helt i bund

Torsdag aften var literprisen på diesel under 9 kroner i Vordingborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En literpris på under 9 kroner på diesel er noget af det laveste, der er set i lang tid. Prisen blev observeret på Ingo på Næstvedvej torsdag aften i Vordingborg, som det ses på billedet til denne artikel.

Faktisk er priserne på både benzin og diesel på det laveste niveau siden 2010, skriver tv2.dk.

En forklaring er blandt andet, at verden er ved at svømme over i olie, produktionen er fortsat høj og derfor rammer olieprisen også sit laveste niveau i fire år, oplyser tv2.dk.

Vi har på vores Facebook-side spurgt, hvor billigt brændstoffet er i nærheden af TV ØST-brugernes bopæl. Her skriver Kia Kirstine Jensen blandt andet, at benzinen nær hende står til 10.68 literen på en OK-tank i Vallensved. Mona Dalskov Kristensen kan fortælle om en literpris på diesel på 9.10 på F24 i Kalundborg og Karen Birgit Pedersen tilføjer, at ”det er noget, man kan lide.”

Du kan læse mere her og samtidig gerne fortælle, hvor du handler billigt brændstof til gode priser. Gerne med et billede fra tankstationen.

Du kan i øvrigt også tjekke de lokale benzinpriser i hele regionen hos FDM og se nærmere, når vi sender direkte fra en tankstation i vores udsendelse klokken 19.30.