Premiere i aften: HVEM ER DU!

Ny programserie på TV2 ØST i aften med titlen "HVEM ER DU!". Udsendelsen går tæt på regionens kendte ansigter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hvornår gjorde livet ondt? Hvornår har livet bragt dig fremad?

TV2 ØST spørger regionens kendte personligheder i det nye portrætprogram HVEM ER DU! Programmet har premiere mandag aften klokken 22.35 - lige efter de sene regionale nyheder.

Vært på programmet er Rasmus Birkerod.

Gæster skal turde fortælle om svagheder

Hans ambition er at komme tæt på mennesket bag det navn, vi kender.

- Vi hører tit om folks liv på overfladen, deres succeser, deres arbejde, deres meninger. Men hvem er de egentlig? Vi lægger for en stund gæsternes CV til side og fokuserer på deres værdier, fobier og drømme, fortæller Rasmus Birkerod.

- Min forventning til de gæster, jeg får i studiet er følgende: De skal turde! Det er faktisk sin sag at fortælle om sine svagheder, sine mørkere sider, når vi alle sammen er vant til den mere overfladiske fortælling om hinanden. Men det er det, jeg vil. Det hele menneske er menneske på godt og ondt. Og skal seerne kunne bruge programmet til noget, så er det vigtigt at de får nogle autentiske mennesker at forholde sig til. Det er en efterspurgt vare, tror jeg”, siger Rasmus Birkerod, der er tidligere nyheds- og sportsvært på TV2 ØST.

Højskoleforstander er første gæst

I aften kommer forstanderen fra Vallekilde Højskole, Torben Smidt Hansen, i studiet. Her bliver temaerne kræft, døden og det at miste sin søster i en tidlig alder. De næste mandage følger politikeren Søren Espersen fra Dansk Folkeparti, fodboldtræneren Peter Bonde og foredragsholderen Henning Nørhøj.

HVEM ER DU! bliver sendt fra studiet i Vordingborg hver mandag aften kl. 22.35.