Politijagt: Biler screenes ved Storebæltsbroen

Politiet har lukket Motorvej E20 ved Storebæltsbroen, hvor biler bliver afledt og screenet af politiet i jagten efter manden, der står bag økseoverfald.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Motorvej E20 er her til aften lukket ved afkørslen til Storebæltsbroen. Formentlig fordi politiet er i fuld gang med at lede efter den mand, der i lørdags overfaldt et par med økse og som formentlig også står bag et bankrøveri i Ringsted mandag eftermiddag.

Politiet formoder, at det er den samme mand, der står bag økseoverfald i Birkerød, som har begået bankrøveri i Ringsted mandag eftermiddag.

Gerningsmanden er fortsat på fri fod og betegnes som farlig.

E 20 er lukket ved afkørslen til broen

Motorvej E20 er afspærret ved afkørslen inden Storebæltsbroen. Her bliver bilerne ledt op til en rundkørsel, hvor de screenes af politiet.

- Vi efterforsker fortsat sagen og er vanvittig interesseret i at få nogle henvendelser fra borgere, der mener, de har set flugtbilen eller den formodede gerningsmand, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST. Politiet efterlyser vidner

Midt- og Vestsjællands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde den efterlyste gerningsmand. Nordsjællands Politi har offentliggjort identiteten på den mand, der i lørdags udsatte et par for et økseovergreb. Der er tale om den 29-årig Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi. Politiet arbejder ud fra en strategi om, at det er den samme mand, som mandag eftermiddag røvede en bank i Ringsted.

Røveren beskrives således:

Ifølge vidner på stedet kørte flugtbilen ad Bøllingsvej mod sygehuset og herfra videre i ukendt retning.

Bilen beskrives som:

Politiet er massivt til stede i Ringsted-området med henblik på efterforskning af røveriet og eftersøgning af den mistænkte mand.

Henvendelser i sagen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi via tlf. 114.