Politiet: Trafikken er kaotisk

Flere bilister er i løbet af natten og tidlig morgen kørt galt på grund af de store mængder sne, som har drysset ned over regionen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Flere steder i regionen er vejvæsnet i gang med at skovle og salte bilister gennem de glatte veje.

Men alligevel er knap 30 bilister i løbet af natten og tidlig morgen kørt galt som følge af de store mængder sne, som har drysset ned over regionen.

- Vi har haft store udfordringer med trafikken, siger Henrik Carlsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Sammen melding kommer fra Midt- og Vestsjællands Politi, hvor to personer er kørt til tjek på sygehuset for mindre skader, efter de kørte galt som følge at de glatte veje.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser videre, at trafikken her til morgen er kaotisk. Blandt andet på Holbækmotorvejen, hvor det formentlig vil vare nogle timer, før alt er helt normalt igen.

Opfordringen er derfor, at man tager det med ro og kører hjemmefra i god tid eller lever med, at man kommer lidt senere på arbejde

quote Det kan stadig være glat, og når sneen begynder at smelte, så kan det skabe aquaplaning på vejene

Henrik Carlsen, vagtchef i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Tilkørsel til motorvej spærret 

Lige nu er tilkørsel 13 fra Ringstedvej og til Holbækmotorvejen spærret af en lastbil, som sidder fast i sneen, og det forventes ifølge politiet at tage omkring en time, før der igen er frit.

Selvom der saltets rundt omkring på de regionale veje, så skal bilisterne alligevel passe på, når de kører af sted.

- Det kan stadig være glat, og når sneen begynder at smelte, så kan det skabe aquaplaning på vejene, siger Henrik Carlsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.