Politi gør kæmpe narkofangst ved Kalundborg: Tre anholdt

Politiet har torsdag og fredag gennemført en stor aktion mod narkotika på Sjælland. Sagen har samme størrelse som den store amfetaminsag fra Slagelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

102,4 kilo hård narkotika og en skarpladt pistol.

Det er indtil nu resultatet af en storstilet politiaktion på Sjælland, som politiet i en række politikredse har gennemført.

Det oplyser Nordsjællands Politi. De oplyser, at der er tale om resultatet af en kortvarig efterforskning.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis er tre personer anholdt i Eskebjerg ved Kalundborg, hvor der også er der også er fundet mere end 50 kilo amfetamin.

Også i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politikreds er der blevet gennemført ransagninger, oplyser politiinspektør og leder af Central Efterforskning i Nordsjællands Politi, Lau Thygesen, til TV ØST.

Alt i alt er fire personer anholdt i sagen. De er alle fredag blevet varetægtsfængslet i fire uger, oplyser Nyhedsbureauet Ritzau.

Roser samarbejde

Ransagningerne på hele Sjælland blev foretaget i samarbejde med adskillige andre politikredse, hvilket ifølge Lau Thygesen har været essentielt for sagen.

- Jeg har en masse kollegaer i både Nordsjællands Politi og i andre politikredse, som har gjort sig fortjente til et godt hvil efter en lang og utrættelig indsats, der for nogles vedkommende har strukket sig over et døgn. Der er ingen tvivl om, at det her ikke kunne lade sig gøre uden dedikerede medarbejdere og et godt samarbejde på tværs af politikredsene, siger Lau Thygesen.