¨

Politi: DSB-medarbejder overfaldet og bagbundet i tog

Foto: TV ØST

Et overfald på en DSB-medarbejder førte fredag morgen til, at politiet lukkede Københavns Hovedbanegård.

Det var et overfald på en DSB-medarbejder, der blev bundet med tape, som fredag morgen førte til, at politiet valgte at lukke Københavns Hovedbanegård.

- DSB-ansat overfaldet af to mænd i tog. Bundet med tape. Hans kolleger befriede ham og tilkaldte os. Bred efterforskning i gang, lyder det på Twitter fra Københavns Politi.

Tidligere fredag oplyste pressetalsmand for Københavns Politi, Rasmus Skovsgaard, at overfaldet skete lige efter klokken 04.

Ifølge DSB arbejdede politiet på strækningen mellem Københavns Hovedbanegård og Dybbølsbro Station.

I forlængelse af overfaldet valgte politiet at afspærre området på grund af det, de indtil videre kaldte "mistænkeligt forhold".

- Den forurettede kunne berette om forhold, der har ført til, at Hovedbanegården er blevet delvist afspærret, og togtrafikken fra og til hovedbanegården er indstillet, skrev politiet i en pressemeddelelse.

Læs også: Togpendlere kan ikke komme til Hovedbanen

Men derudover vil politiet ikke fortælle, hvorfor overfaldet førte til, at man lukkede et at landets største trafikknudepunkter.

- Jeg kan ikke sige noget, siger pressechef for Københavns Politi, Mads Jensen, fredag morgen til Ritzau.

Han vil således heller ikke oplyse, om gennemsøgningen af Hovedbanen har ført til, at man har fundet noget mistænkeligt.

Tidligere fredag oplyste politiet, at man ikke havde anholdte i sagen. Mads Jensen vil heller ikke fortælle, om det har ændret sig.

- Jeg kan ikke svare på spørgsmål. Vi melder ud på Twitter, når vi har noget at sige, siger pressechefen.

Kort før klokken 08.00 meddelte politiet på Twitter, at Københavns Hovedbanegård var på vej mod normal drift. og at man nu kunne koncentrere sig om det specifikke gerningssted. Det betyder formentlig den togvogn, hvor overfaldet fandt sted.

Samtidig oplyser DSB, at S-togene er begyndt at køre, og at regional- og intercitytog også snart kommer i gang.

Man må dog regne med forsinkelser, og DSB opfordrer til, at man følger trafikken på dsb.dk.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App