Placeringer og koordinationer er udfordringen

Vi er 20-30 elever fra Ubby fri- og efterskole som skal med til landstævnet, og vi er efterhånden nået langt med alle de serier vi skal lære.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Pigerne mangler 1½ serie og det er nogenlunde det samme med drengene. Vi har lært en parserie som vi alle synes er rigtig fed, den er lidt sværere end noget af det andet, da den går rigtig stærkt.

I parserien skal man ikke kun tænke på sig selv og sine egne øvelser, men også koordinerer øvelserne med partneren, vi skal f. eks. lave en masse øvelser hvor vi vedrører hinanden meget. Det handler hele tiden meget om placeringer i forhold til hinanden, man skal ikke være for tæt, og heller ikke for spredt, og vi skal samtidigt også forholde os til de andre par rundt omkring os.

Øvelserne i serierne er egentlig ikke specielt krævende og udfordrende, det er mere placeringer og koordinationer der er udfordringen når der er så mange gymnaster, som at vi vil være til stævnet til den store opvisning.

I dag får vi også vores dragter, så vi har mulighed for, hvis det er nødvendigt, at træne med dem på. Vi skal bl.a. lave en undervandsserie med en masse effekter. For at det er muligt at udføre serien ordentligt bliver vi nødt til at træne med vores bukser, da det er sådan nogle "vinge-bukser" der sidder fast på fingrene. I undervandsserien har vi fået rigtigt mange forskellige opstillinger, og der er en masse gulvøvelser og kanon, der giver nogle rigtigt fede effekter.

Fakta om os:

Cecilia Katrine Madsen, 16 år, og kommer oprindeligt fra Kalundborg, men går nu på Ubby fri- og efterskole i 10. klasse.

Louise Gliese Engelbrektsen, 16 år, og kommer oprindeligt fra Osted tæt på Roskilde, går i 10. klasse på Ubby fri- og efterskole.

Mikkel Schroeder, 17 år, og kommer oprindeligt fra Brønshøj, går på Ubby fri- og efterskole i 10. klasse.