¨

Piece of Cake (Video)

Foto: TV ØST

Ti medarbejdere fra kagefabrikken Bisca i Stege skulle lære at lægge deres liv helt om, og vi har fulgt deres anstrengelser i programserien Piece of Cake. Nu er de 10 uger gået. Se hvordan deltagerne klarede kampen mod kiloene

Links:

Biscas hjemmeside:
www.bisca.dk
Dansk Fitness:
www.danskfitness.dk

Medarbejderne på kagefabrikken på Møn bliver dagligt fristet af de søde sager, og det kan være med til at give problemer med vægten.

De sidste uger har ti medarbejdere på Bisca i Stege søgt at lægge deres liv om. De har lært om at tabe sig, lært at spise sundere og de har dyrket mere motion - og vi har fulgt deres anstrengelser i programserien 'Piece of cake'.

Vi følger især Trine Andresen, der er rigtig glad for at sætte tænderne i  Biscas produkter. Første afsnit handlede netop om fristelserne på fabrikken:
[video:video_mangler:090816_pieceofcake_01.flv]

Andet indslag handlede om, hvilke strabadser de ti personer udsættes for, når de for første gang presses til de ikke kan mere.
[video:video_mangler:090818_bisca.flv]

Medarbejderne har sat det fælles mål, at de tilsammen skulle tabe 100 kg.

Fem uger er gået. De har været spækket med hård træning, kostomlægning, sved og tårer.

Se hvordan deltagerne klarede kampen mod kiloene herunder
[video:video_mangler:bisca3.flv]

Og så nåede medarbejderne fra Bisca endelig til vejs ende. 10 uger er gået, og efter at have fulgt de kæmpende medarbejdere på job og på vægt får vi nu svaret: Har de virkelig tabt sig 100 kilo?

Det kan du blive klogere på ved at se fjerde og sidste afsnit i serien her:

[video:video_mangler:bisca_4.flv]

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App