Pengeautomat-tyve skabte kaos (Video)

Tyve i lastbil med mobilkran flåede bankautomat ud af butiksfacaden torvet i Rønnede. Under flugten gennem byen ødelagde tyvene dele af byens elforsyning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Bevæbnet med lastbil med en mobilkran flåede tyve i nat en hæveautomat ud af butiksfacaden på Butikstorvet i Rønnede i Sydsjælland. Tyvene forsvandt ikke diskret fra stedet, men rev elledninger ned både på Butikstorvet og hele vejen ud til Slettehavevej i Nielstrup, hvor de efterlod lastbilen med åbne døre og motoren gående.

Før tyvene læssede hæveautomaten over i et andet køretøj, smed de et par håndfulde partisansøm på vejen og punkterede derved den politibil, der forsøgte at fange dem. Det oplyser vagtchefen for Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i Næstved.

Se video af gerningsstedet og kranvognen herunder:
[video:flv:090507_rambuk.flv]

Tyvenes videre flugtrute og indholdet i hæveautomaten var til morgen ukendt. SEAS genoprettede i nat elforsyningen i området mellem Rønnede og Nielstrup, men der var dog stadig små problemer med nettet her til morgen.

Hele dramaet fandt sted ved 2-tiden i nat, og politiet mener en del borgere må have bemærket noget - og dem vil de selvfølgelig gerne høre fra.

/ritzau/