¨

Pas på: Der er isglat på vejene. Flere er kørt galt

Flere bilister blev i nat overrasket over de isglatte veje. Her på Vestmotorvejen. Ingen er kommet noget til ved uheldene. Foto: Michael Nordborg/alarm112danmark

Der er isglatte veje flere steder i regionen torsdag morgen. Også motorvejene er ramt. Mindst tre har været involveret i trafikuheld i det glatte føre.

Pas på, hvis du skal køre i bil eller på cykel torsdag morgen.

Der meldes nemlig om pletvis isglatte veje i hele regionen.

- Der er meget glat på vejene, især nord for Næstved. Man skal passe på, når man kører ud, siger Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Også Midt- og Vestsjællands Politi advarer mod de glatte veje.  Især i Nordvestsjælland er situationen gal i politikredsen.

Tre uheld

Politiet kender til tre trafikuheld i løbet af natten, der skyldes de glatte veje - heraf er de to sket på motorvejene.

Det ene uheld er sket på Sydmotorvejen nord for Haslev, det andet på vestmotorvejen vest for Slagelse og det tredje er sket på en landevej ved Sandby mellem Glumsø og Ringsted.

Der er ikke meldinger om personskade ved uheldene, selvom en person efter uheldet på vestmotorvejen blev kørt til kontrol på sygehuset.

Også torsdag morgen er der meldinger om flere uheld. de nærmere omstændigheder kandes ikke, ligesom det endnu ikke kan siges om årsagen er det glatte føre.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App