Par fra Vestsjælland vandt i Lotto: Vil ikke fortælle børnene om gevinsten

Et par fra Vestsjælland vandt i weekenden en million kroner i Lotto. Men gevinsten skal holdes hemmelig - også for børnene.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Forestil dig at vågne søndag morgen til beskeden om, at en million skattefri kroner var på vej til din konto.

Det var, hvad en kvinde fra Vestsjælland var ude for. For hun og hendes mand vandt i Lotto, og det var sms'en fra Danske Spil, der gjorde søndagen noget anderledes den weekend.

quote Jeg tror, jeg fik sagt et eller andet tosset om, om han stadig ville elske mig, hvis jeg var millionær. Nu har vi været gift i mange år, så han forstod ikke rigtig hvad jeg mente

Lotto-vinder

- Jeg skulle meget tidligt op og tjekkede min telefon, som jeg altid gør. Da jeg først så SMS’en, troede jeg simpelthen ikke på, det var rigtigt. Så jeg loggede ind på vores konto på nettet, og der var den altså også god nok. Jeg havde en lang cykeltur til arbejdet, og jeg kan love dig for, at der blev tænkt mange tanker på den tur. Og det var også lidt svært at koncentrere sig på arbejdet, må jeg indrømme, siger kvinden til Danske Spil.

Børn må tjene deres egene penge

Men hvor nogen måske ikke ville kunne holde begejstringen tilbage, så valgte kvinden ikke at vække sin mand søndag morgen.

Kvinden ventede til hun kom hjem fra arbejde med at sige det.

- Altså det er jo lidt underligt, for hvordan får man lige overbragt sådan en nyhed. Jeg tror, jeg fik sagt et eller andet tosset om, om han stadig ville elske mig, hvis jeg var millionær. Nu har vi været gift i mange år, så han forstod ikke rigtig hvad jeg mente. Men han blev da utrolig glad, da jeg fik forklaret ham sammenhængen, siger hun til Danske Spil.

Parret ønsker ikke at fortælle om gevinsten til nogen. Ikke engang deres børn får besked om millionen.

- Vi har besluttet, at vi ikke fortæller om gevinsten til nogen. Ikke engang vores børn. De må sgu tjene deres egne penge, siger kvinden til Danske Spil.

Millionen er da næsten også allerede afsat, for parrets planer er mange.

- Allerførst har vi betalt vores kassekredit ud. Og så har vi ellers lagt et budget over alle de ting, vi gerne have lavet, siger kvinden, der overfor Danske Spil nævner at haven sjkal renoveres med nye fliser og græs.

Ikke råd til autocamper

Desuden skal parret have nyt badeværelse og nyt køkken i huset.

- Du ved, vi har hele tiden sagt, at man kunne leve med et 70’er køkken og badeværelse, der er blevet malet over et par gange. Men den dag vi fik råd, så skulle det skiftes. Så det er helt fantastisk, at vi endelig kan få det gjort, siger kvinden.

Derudover har parret fordelt lommepenge til dem hver især, som de kan bruge, som de vil. Men dem er der ikke lagt planer for.

- Jeg har altid sagt, at hvis jeg vandt i Lotto, ville jeg købe en autocamper. Men det var der ikke penge til denne gang. Nu har vi valgt at være fornuftige og investere i huset. Så snupper jeg camperen næste gang. For vi bliver selvfølgelig ved med at spille, lyder det.