¨

Panel: Vores have er vigtigere end naboens allergi

Foto: TV ØST

Det er grænseoverskridende, hvis naboen vil have en til at rydde buske og træer i haven på grund af allergi, siger Lev Livet-panelet.

 

Hvis din nabo var pollen-allergiker, ville du så fælde nogle af dine træer og buske for at gøre han eller hendes liv lettere?

Øhh – nej, er det korte svar fra en stor del af Lev Livet-panelet, der er  programmets seer-panel.

Kun hver fjerde ville ikke betænke sig på at vælte træer og buske, hvis de blev direkte spurgt af deres nabo. Det viser den seneste undersøgelse fra Lev Livet –Panelet.

Samtidig viser undersøgelsen, at ikke engang allergikerne selv er parat til at finde motorsaven frem, hvis det kunne gøre naboen glad. Af allergikerne er kun hver tredje selv umiddelbart klar til at vælte træer og buske på en forespørgsel fra naboen.

En stor gruppe på omkring en tredjedel af både allergikere og alle andre, er dog klar til at gå i gang med motorsaven. Naboen skal dog så dokumentere, at planterne giver problemer – og at han eller hun virkelig lider.

Alle seere, der følger Lev Livet og bruger internettet, inviteres til at være en del af sundhedspanelet. Her modtager man omtrent hver uge en ny undersøgelse, der som regel vil blive brugt i et fremtidigt tv-program.

Samtidig deltager deltagerne i en konkurrence.

Du kan læse mere om Lev Livet-panelet  - og selv tilmelde dig - her.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App