¨

Overskud for første gang hos University College Sjælland

Foto: TV ØST

For første gang i fire år er der ikke røde tal på bundlinjen.

University College Sjællands bestyrelse godkendte tirsdag årsregnskabet for 2010. Det er første gang i UCSJ’s fire-årige levetid, at der ikke er røde tal på bundlinjen.

University College Sjællands rektor Ulla Koch er rigtig godt tilfreds med det positive resultat af årsregnskabet:

”Med et driftsoverskud på 6,4 mio.kr. har vores bestræbelser på at få balance i økonomien båret frugt. Vi kan nu for første gang i vores fireårige levetid præsentere et regnskab med sorte tal på bundlinjen. Dette er vigtigt for UCSJs fremtidige udvikling og giver os et større spillerum for innovative læringstiltag.”

Bestyrelsesformand for University College Sjælland Hans Stige er også tilfreds: ”Det har været vigtigt for bestyrelsen, at UCSJ er en økonomisk bæredygtig uddannelsesinstitution, således at vi fremadrettet fokuserer på at udvikle os bedst muligt inden for de givne rammer.”

University College Sjælland blev oprettet i januar 2008 ved en fusion af CVU Syd og CVU Sjælland.

Fusionen gav anledning til at organisationens systemer og arbejdsgange blev harmoniseret og effektiviseret i en omkostningstung proces. Oveni disse omkostninger, som University College Sjælland selv har fundet den primære finansiering til, kom en række besparelser fra politiske side, som kulminerede med regeringens genopretningsplan sidste år.

”Jeg synes, det er flot, at vi så hurtigt efter effektiviseringsprocesser og besparelser kan vise et positivt resultat og sikre UCSJ fremadrettet,” udtaler Hans Stige.”

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App