¨

Otte spor klar til pendlerne

Foto: TV ØST

Vejarbejdet på den trafikerede Køge Bugt Motorvej er nu nået så langt, at der er en otte kilometer lang strækning klar med otte spor.

Det har længe været med 80 kilometer i timen, at regionens bil-pendlere har måttet forcere vejarbejdet ved Køge Bugt Motorvejen.  Men efter vinterferien har bilisterne mulighed for at komme lidt hurtigere til og fra Københavnsområdet.

Fartgrænsen er nemlig nu hævet til 110 kilometer i timen på en otte kilometer lang strækning, der nu er klar med fire spor i hver retning. Strækningen går mellem afkørslerne fra Greve S og til Solrød Byvej.

- Vores entreprenør har knoklet hele weekenden, så vi kunne få sydgående retning klar til pendlerne efter vinterferien. Vi åbnede i nordgående retning i sidste uge. Nu vil trafikken lette væsentligt både til og fra København, siger Robin Højen Madsen, projektleder i Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Udbygningen af motorvejen fra seks til otte spor fra Greve til Køge er først helt færdiggjort i 2018. I alt bliver strækningen 14 kilometer lang. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App