Opstart og træningslejr i Lalandia.

Efter en lang sommerferie er vi gået i gang med håndbolden igen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der har været tryk på til træning fra dag et, hvilket selvfølgelig altid er dejligt, da vi jo ikke er kommet for at danse :-) I sidste weekend spillede vi de første træningskampe. Amager og Holte blev slået forholdsvis sikkert, selvom det godt kunne mærkes at vi ikke er helt oppe i gear endnu.

Vi har i sommerens løb fået en serber, Slobodan Djordjevic. Han kommer med et meget stort tryk på forsvaret når han angriber mand mand, han skal nok komme til at volde mange forsvare problemer med hans enorme fysik. Vi var i forvejen kendt for at være et fysisks stærkt hold, og med tilgangen af Slobodan samt det at stammen fra de sidste par sæsoner er bibeholdt, bliver der nok ikke ændret på dette i denne sæson.

Den kommende weekend byder på træningslejr på Lalandia. I år skal vi spille mod FIF og Fredericia fra ligaen samt det svenske hold Aranäs, hvilket må siges at være stærke modstandere. Det bliver spændende og se om vi kan måle os med disse hold. Weekenden i Lalandia er i de foregående år også brugt til at ryste truppen sammen, men med så få nye ansigter i truppen, og en i forvejen godt fungerende og sammentømret trup, gætter jeg på at der bliver lagt mest vægt på spillet på banen i år. Programmet for weekenden kan ses på klubbens hjemmeside www.tsho.dk. Håber vi ses i hallen i løbet af weekenden.