Opstart med mere

Så er bloggen oppe at kører igen efter en lille ufrivillig pause hen over julen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De to årsager til pausen skyldes først en eksamensaflevering som tog al fokus i december måned og kort inden nytår havde jeg indbrud i min bil hvor min computer blev stjålet (heldigvis havde jeg taget backup 5 dage forinden). Køb af den nye computer tog lidt tid og computeren er i skrivende stund kun 1½ dag gammel.

Fodbolden startede op allerede 5. januar og de to første uger startede med masser af bold og ikke så meget løb, men vi har jo ikke sindssyg travlt da turneringen først starter i slutningen af marts.

Fra uge tre og frem til nu har vi trænet godt og hårdt i det sne-kaos Danmark har været ramt af i snart 1½ måned. Alt i alt har træningen forløbet rigtig godt når man tager omgivelserne i betragtning.

Det er indtil videre blevet til to træningskampe mod Brøndby og Esbjerg som har resulteret i to uafgjorte kampe på henholdsvis 0-0 og 2-2. Selvom træningskampe ikke giver point så har vi tanket godt med selvtillid op da vi har spillet lige op med pt. nummer 3 og 5 i Danmark.

Snestorme og konstant kulde var ikke de bedste gaver til fodboldspillere i januar og februar måned men to meget flottet og vigtige gaver som faldt ned i vores turban var en helt ny kunstgræsbane og en træningslejr i starten af marts til La Manga. Med sådanne to flotte gaver kan man næsten ikke tillade at brokke sig over vejret men det har været den koldeste og mest sneklædte opstart jeg nogensinde har været med til.