Opskrift: Risotto

Spisested: Skipperkroen

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Du skal bruge:
50 gr. smør
2 skalottenløg
1 liter Risotto ris
1 ½ liter hvidvin
½ liter fond – kyllinge- eller grøntsagsfond
1 stort stykke god Parmasan
Salt og peber

Sådan gør du:
Løg pilles og hakkes fint.
Smøret smeltes ved svag varme.
Løg og ris tilsættes, der røres til de lige får varme og bliver let gyldne.
 Hvidvin og fond tilsættes.
(Væden vil blive optaget af risene)
Det hele er nu i gryden og der skal røres hyppigt rundt i ca. 25 min. til risene er møre.
Tilsidst tilsættes revet parmasan som smeltes, masser! Alt efter smag og behag.
Der smages til med salt og peber.
Der kan efter ønske tilsættes enten urter,som f.eks persille, forårsløg og ristede svampe.


Nyhedsoverblik