Til 4 personer
Ølmarineret kylling:
4 stk. kyllingefillet
½ liter mørkt øl
Hele stjerneanis
Hele sorte peber
Timian
Hel kanel
Øl og øvrige ingredienser blandes sammen og kyllingen puttes i og trækker et døgn.
Kyllingen steges i ovnen i ca. 20 minutter ved 180 grader
Bagt kartoffelmos:
800 g kartofler
100 g smør
8 pasteuriserede æggeblommer
1 tsk. Dijon sennep
1 tsk. purløg
1 tsk. dild
1 tsk. persille
Salt og peber
Kartoflerne koges, moses og blandes med de øvrige ingredienser.
Sprøjtes ud på bagepapir på en bageplade til passende størrelse og bages i ovnen til de er gyldne ca. 15-20 minutter ved 180 grader.
Bagte rodfrugter:
100 g gulerødder
100 g selleri
100 g pastinak
100 g jordskokker
2 løg
Salt og peber
Olivenolie
Herbes De Provence krydderi
Rodfrugter og skæres i mundrette stykker og blandes med øvrige ingredienser og bages 30 -40 minutter ved 180 grader