Opskrift: Ølmarineret kyllingefillet med bagt kartoffelmos og rodfrugter.

Spisested: Holmegaard Bryghus

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Til 4 personer 

Ølmarineret kylling:

4 stk. kyllingefillet

½ liter mørkt øl

Hele stjerneanis

Hele sorte peber

Timian

Hel kanel

Øl og øvrige ingredienser blandes sammen og kyllingen puttes i og trækker et døgn.

Kyllingen steges i ovnen i ca. 20 minutter ved 180 grader

 

Bagt kartoffelmos:

800 g kartofler

100 g smør

8 pasteuriserede æggeblommer

1 tsk. Dijon sennep

1 tsk. purløg

1 tsk. dild

1 tsk. persille

Salt og peber

 Kartoflerne koges, moses og blandes med de øvrige ingredienser.

Sprøjtes ud på bagepapir på en bageplade til passende størrelse og bages i ovnen til de er gyldne ca. 15-20 minutter ved 180 grader.

 

Bagte rodfrugter:

100 g gulerødder

100 g selleri

100 g pastinak

100 g jordskokker

2 løg

Salt og peber

Olivenolie

Herbes De Provence krydderi

Rodfrugter og skæres i mundrette stykker og blandes med øvrige ingredienser og bages 30 -40 minutter ved 180 grader

 


Nyhedsoverblik