Opskrift Ole Lunds gård

Stegt torsk med Ravigotte creme og gulerodschips

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Stegt torsk med Ravigotte creme og gulerodschips

Stegt frisk fanget torsk i fileter, steges på panden 7-8 min. På hver side.

Lad torsken køle lidt af, og herefter pil skindet af fileten.

Tag et stykke toastbrød og tryk det ud med et passende størrelse glas, så du har en rund skive. Smørrist brødet på panden, så det bliver gyldent og lysebrunt. Lad det køle af på et stykke køkkenrulle, da det vil suge overskydende fedtstof fra toastbrødet.

Kom Ravigotte creme på toastbrødet, og pynt det med et stykke salat f.eks. Lollo Bionda, og anret torsken ovenpå.

Pynt så torsken med gulerods chips.

Ravigotte Creme:
2-3 spsk Creme Fraiche 18%
1-2 spsk Ravigotte (efter smag)
Lidt salt, peber og citronsaft

Gulerodschips:
Strimler af gulerod (laves med tyndskræller), steges i hed olie, indtil de er sprøde og gyldne. Lad dem køle lidt af på et stykke
Køkkenrulle, så overskydende fedtstof suges.
Kom salt på, før servering.

Gulerødder kan erstattes med rødbeder.


Nyhedsoverblik