Opskrift: Marineret lammeculotte og lammekrebinetter

Spisested: Haarlev Kro

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Marineret grillet lammeculotte:

4 personer

2 lammeculotter
1 dl. Ribena saft – ufortyndet
1 dl. rapsolie
1 dl. soja
½ dl. sød chilisauce
4 stilke koriander
peber

1. Lammeculotterne pudses af for sener.
2. Alle ingredienser blandes og korianderbladene hakkes og   kommes i.
3. Læg culotterne i marinaden mindst  24 timer.
4. Steg culotterne på grillen eller i ovnen ved 200 gr. 25 min.                                                                                                  

Lammekrebinetter med hvidløg og rosmarin:

4 personer

600 gr. lammekød – hals, tværreb eller bovkød
1 kvist rosmarin
2 fed hvidløg
olie
salt og peber
1 æg

1. Kødet hakkes på kødhakkeren med grove huller.
2. Rosmarin og hvidløg hakkes fint og blandes i kødet med  ægget.
3. Farsen formes i 8 stk. - som ovale hakkebøffer.
4. Steges ved moderat varme i olie på panden 4-5 minutter på hver side.                                                                                                 

(Krebinetter kan evt. paneres i rasp).


Nyhedsoverblik