Opskrift: Fuldskager

Spisested: Sejerø Kro

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

1 kg. hakket flæsk æltes med løg, timian og salt efter smag. Farsen trilles til kødboller og fryses ned.

Dej:
En kop havregryn, 4 kopper vand og mel.

Havregryn sættes i blød i vand.
Mel tilsættes indtil dejen er let og smidig, lad dejen hvile ½ time.
Herefter formes dejen i hånden til små tynde pandekager, som lægges omkring den frosne kødbolle, og lukkes så der ikke er huller i dejen.
Fuldskagerne kommes i en gryde med kogende vand, rør jævnligt og forsigtigt i gryden. Vandet skal simre i ca. 20 min. til fuldskagerne er færdige.
Fuldskagerne serveres med groft salt og timian.
God appetit


Nyhedsoverblik