Oprykningskampe?!

Jeg blev skadet under kampen mod Slagelse i februar. Forreste korsbånd er revet helt over, mens det inderste ledbånd kun er delvist overrevet. Det betyder en pause fra håndbolden i alt fald indtil december/januar måned og det er godt nok LANG tid!

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fra Britt Roslyng, NFH

Til gengæld kan jeg glæde mig over, at pigerne har leveret flot og seværdigt håndbold, for det er altid lidt lettere at sidde på bænken, når det går godt.

"NFH er foråret hold". Det sagde Lyngbys træner, efter vi havde vundet kampen derinde. Og jeg vil gi' ham ret! Vi har mange ting at glæde os over: Ida Olesen er på ny blevet udtaget til udviklingslandsholdet og samtidig har vi 2 spillere i top 5 på topscorelisten! Det er flot. Samtidig har vi leveret rigtig flot håndbold efter julepausen, hvor det kun er blevet til ét nederlag mod Ringkøbing. Det betyder, at vi indtil nu har holdt vores målsætning og ikke tabt mere end max to point til samme hold.

Nu hvor Frederikshavn Fox har indgivet konkursbegæring, er der håb for, at vi selv kan være med til at afgøre, om vi skal spille med i oprykningsspillet. Hvis DHF trækker point vundet mod Fox fra, betyder det, at Ringkøbing er placeret som nummer 4 med ét point mere end NFH. Derfor håber vi også på at se et stort og veloplagt publikum i hallen på søndag, hvor modstanderholdet netop hedder Ringkøbing. Kom og hjælp os med at holde vores målsætning og klap os videre til oprykningsspillet!