¨

Om sundhedspanelet

Her kan du se alt om Lev Livets sundhedspanel på TV2 ØST.

Er du lykkelig?

Har du oplevet problemer med smerter?

Sover du godt om natten?

Det er eksempler på spørgsmål, som redaktionen bag sundhedsmagasinet Lev Livet spørger sine seere i Sundhedspanalet om.

Tilmeld dig Lev Livet-panelet

Tilmeld dig vores sundhedspanel her!

Indtast din email-adresse i feltet herunder, og svar på det lille spørgeskema, som du kort efter modtager i din indbakke.

Tryk på krydset, når du har indtastet din e-mail.

Du kan læse artikler baseret på Lev Livet panelet her

Redaktionen bruger sundhedspanelet til at finde interessante historier blandt vores seere. Vi vil gerne blive klogere på, hvordan vi lever og tænker her i regionen.

Hver gang en paneldeltager er med i en undersøgelse (og gennemfører alle spørgsmålene), så får han eller hun et lod til vores lodtrækning.

Når vi når 1.000 deltagere i panelet, så trækker vi lod blandt deltagerne. Vinderen af konkurrencen får valget imellem én af følgende præmier:

a) En iPad2, 16GB, til værdi af ca 4.000 kr.
b) Et ophold for to på Sørup Herregaard med god mad, værdi ca 4.000 kr.
c) En helsepakke, bestående af enten et komplet løbetøjssæt med sko, hjælp af en diætist eller et rygestopkursus. Værdi ca 4.000 kr.

De oplysninger, som deltagerne i panelet giver, vil ikke blive brugt kommercielt, men kun redaktionelt – for eksempel til at lave vores undersøgelser og i sjældne tilfælde vil vi måske kontakte medlemmer ad panelet, for at tilbyde dem at være med i vores tv-program. Samtidig vil oplysningerne blive brugt til at komme i kontakt med vindere i vores konkurrencer.

Alle oplysningerne bliver opbevaret af firmaet ingeniør- og analysefirmaet Rambøll – men bruges kun af redaktionen på TV2 ØST. Vi videregiver aldrig navne eller kontaktoplysninger til nogen som helst (heller ikke reklame- eller spam-firmaer) – men bruger dem til internt, redaktionelt brug som defineret af loven om behandling af personoplysninger.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App