¨

Nytårsballade i Korsør blev årets mest læste historie

Foto: TV ØST

Balladen om den såkaldte Mafia-gruppe i Korsør, der angiveligt skød med bomberør efter brandvæsen og politi forrige nytår, blev årets mest læste på TVEAST.dk.

- Vi kalder os for Mafia-gruppen. Ingen kan fucke med os. Jeg sværger.

Sådan sagde en ung mand til TV ØST, mens han fortalte om, hvordan han og hans venner med bomberør og kanonslag havde angrebet brandfolk og politi forrige nytårsaften. De unge kastede sig over brandfolk og politiet, da de mødte op for at slukke en påsat brand på Motalavej i Korsør.

- Der blev skudt efter politiet. De stak af som små hunde. De blev bange og sked i bukserne, sagde en af de unge i interviewet, der skabte stor debat på nettet. 258.000 forskellige danskere så interviewet på nettet, hvilket var med til at gøre historien til den mest besøgte på TVEAST.dk.

Mobning, dildoer og sommervejr

Forargelsen over Mafia-gruppen er dog langt fra den eneste historie, der interesserede mange læsere på TVEAST.dk

Også historien om Kenni Bundgaard, der dag efter dag tager med i skole for at stoppe mobningen af sønnen Mathias, var en historie, som mange læsere kastede sig over.

Det pikante indslag på listen var en kort omtale af en dildo-fabrik i Næstved, der skulle på tvangsauktion. Vi prioriterede egentlig ikke historien højt, og lagde den eksempelvis ikke på Facebook – men det gjorde seere i titusindvis til gengæld, og den endte altså som den tredje mest læste på TVEAST.dk i 2014.

Også de mere overraskende historier om kriminalitet og fra politiets verden er at finde på listen – ligesom annonceringen af, at Prins Nikolaj skulle på skole i Næstved, og at den varme, tørkeprægede sommer fortsatte også fandt vej til listen.

Se de 10 mest læste historier på listen herunder. Hvis du vil se de enkelte historier, så klik på de enkelte links.

 

  1. Unge rødder: Politiet er bange for os
  2. Har fået nok af mobning: Nu tager Mathias' far med i skole
  3. Køb en dildofabrik på tvangsauktion
  4. Video: Se butiksejer smide ballademagere ud
  5. 2 patruljevogne bankede sammen på vej til opgave
  6. Prins Nikolai skal på skole i Næstved
  7. Voldsom brand rammer Dragsholm Slot
  8. Politiet advarer mod falske betjente
  9. Risiko for glasskår i mælk
  10. Det varme vejr kommer tilbage
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App