Nykøbing FC sejrede i Rødovre

Nykøbing FC skulle bruge tre point i bundstriden i 2. Division Øst for at bevare håbet om at blive i rækken, da de søndag mødte Avarta på udebane.

En dag hvor regnen silede ned og målene haglede ind bag keeperne, da Avarta tog i mod Nykøbing FC i 2. Division Øst.

Det begynder rigtig skidt for falstringerne. Avarta kommer foran allerede efter tre minutter. Men bare fire minutter senere får Kasper Jensen fra Nykøbing FC udlignet.

Nykøbing FC kommer igen bagud i det 21. minut, men holdet viser fightervilje og scorer to mål inden for to minutter i det 35. og 37. minut - Kasper Jensen scorer igen på hovedstød og anfører Mathias Olsen udnytter sikkert et straffespark.

Målfattig 2. halvleg

I anden halvleg står det mest på regn og ikke så mange mål. Nykøbing FC prøver at lukke kampen med flere store chancer. Til sidst får Mads Tiller scoret og sikrer Nykøbing FC tre point over Avarta i 4-2´sejren.

- Jeg tror helt sikkert på, at vi bliver oppe. Det er jeg sikker på alle drengene også gør. Vi tager en kamp af gangen og så må vi gøre vores bedste til hver kamp, siger den dobbelte målscorer Kasper Jensen, Nykøbing FC.