¨

Ny prognose: Foråret er på vej

Ny prognose spår gode muligheder for forårsvejr. Foto: Ole Nygaard Jensen

Skal man tro DMI’s forudsigelser for den næste måned, kommer vi til at kigge lagt efter hvidt nedbør og frostgrader.

DMI's meteorologer har taget et kig i prognoserne for vejret i den næste måned. Der er godt nyt til de, der sukker efter lunere vejr.

I de næste uger er der god chance for, at vi får dage med solskin. Til gengæld er chancerne, eller risikoen om man vil, for sne og kulde lille.

I den seneste langtidsprognose fra DMI spår meteorologerne, at der kan komme dage med deciderede forårsfornemmelser, mens der også kommer et lavtryk forbi Danmark, der kan give regn, skyer og lidt køligere vejr.

Det gode vejr trækker gennemsnittet op

I næste uge kan små frontsystemer snige sig ind over regionen fra nordvest, hvilket kan give regnbyger, skyer og vind. Men et højtryk syd for landet vil også sikre, at der kommer tørvejrsdage med sol, hvor vi kan få en snært af forår. Vi skal dog vente lidt, inden vi pakker hue og vanter væk, da der stadig kan komme kulde fra øst, der kan give sludbyer.

Fælles for de forskellige prognoser er dog, at dagene med sol vil trække gennemsnittet op for både soltimer, tørvejr, mindre vind og lunere temperatur end sædvanligt for årstiden.

I den sidste del af månedsprognosen kan vi både finde muligheder for solskinsdage og dage med sludbyger. Ifølge DMI er der dog mere udsigt til forår end til vinter.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App