¨

Ny gratis kanal - se med fra 11. januar

Fra 11. januar får regionens seere en helt ny og helt gratis TV-kanal. Her kan du læse mere om hvad den indeholder

'TV2 ØST - Vi krydser din vej'

Det er overskriften for den helt nye kanal som TV2 ØST tilbyder alle regionens seere fra 11. januar.

Kanalen opstår, fordi politikerne har besluttet, at landets regionale TV-stationer skal have mulighed for at sende døgnet rundt på hver sin kanal.

Du får altså meget mere regionalt TV, og det bliver oven i købet gratis og uden reklamer.

Mens TV2|DANMARK bliver til en betalingskanal, er TV2 ØST - og de øvrige regionale TV-kanaler -  nemlig fortsat udelukkende betalt over licensen.

Det kan du se på TV2 ØST:

Her er et lille udpluk af programmerne på den kommende kanal:

Nyheder
Vi sender nyheder og reportager kl. 16, 18, 19.30 og 22 - og disse nyhedsudsendelser vil fortsat også kunne ses på TV2|DANMARK.

Sundhedsmagasinet
Vores region har den tvivlsomme ære af at være regionen med den dårligste sundhedstilstand. Det vil vi hjælpe med at ændre.

Forbrugermagasinet
Et program som skal hjælpe forbrugerne med at vælge lige netop de varer, som er bedst for dem.

De frivillige
Bue Bukh Petersen tager 'en dag som frivillig' i forskellige verdner - f.eks. som besøgsven, håndboldtræner eller miljøaktivist.

Femern
Opførelsen af Femernbroen vil få stor betydning for hele vores region, og vi følger nogle af de mennesker, som bliver dybt berørte af brobyggeriet

Under overfladen
Vi tager sammen med to dykkere på opdagelse i de farvande, der omgiver regionen.

Zoo & Safari
Mads Gudiksen tager en tur rundt til nogle af regionens zoologiske haver og dyreparker, hvor vi følger dyrene og de mennesker, der passer på dem.

Mit kæreste eje
Sille Roulund vil fortsat sammen med Steffen Dinesen præsentere ’Mit Kæreste Eje’. Hver uge tager de til et nyt sted, hvor de lokale borgere kan komme og får vurderet deres kæreste eje.

Mad med mere + I køkkenet
Mads Gudiksen fortsætter sin serie ’Mad med Mere’, hvor han besøger regionens spisesteder. Desuden går han ’I køkkenet’ og lærer at lave gode, velsmagende retter.

Ud i haven
I den nye serie af haveprogrammer passer Sille Roulund et drivhus, og Erik Andersen kommer med gode råd, tips og tricks.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App