Nu kommer varmen tilbage

Der er lagt op til en flot uge med masser af sol og varme. Først i weekenden kan der komme dårligt vejr.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Solen vil skinne fra en skyfri himmel, og samtidig er der masser af dejlig varm luft over Danmark.

Sådan ser den glade vejrudsigt for Danmark ud i den kommende uge, hvor vi får masser af godt vejr.

- Vi går ind i en uge med rigtig flot og roligt vejr. Det bliver med solskin alle dage, og det holder tørt. Alt i alt rigtig et flot sensommervejr, siger vagthavende meteorolog ved DMI, Michael Skelbæk.

Især ugens første dage bliver varme. Her kan termometeret nå op på 23 grader. Senere på ugen falder temperaturen til dog omkring 20 grader.

Regnen bliver væk - indtil lørdag

August kan ofte være en våd måned med både masser af regn og endda med skybrud af og til. Men det er der ikke noget af i den seneste vejrprognose.

- Det ser ikke rigtig ud til, at der kommer noget nedbør før hen omkring lørdag, hvor det ser ud som om, at en koldfront skal passere, siger Michael Skelbæk.

Han forklarer, at et stort højtryk over Mellemskandinavien har holdt vandet på afstand fra Danmark. Og han ser ikke tegn på, at det skulle blive mere vådt lige foreløbigt - hvis man altså ser bort fra lørdag.

- Det plejer at regne mere i august, men flere højtryk har blokeret for våde fronter. Derfor er det ganske tørt i øjeblikket. Det ser ud til, at vi får en tør søndag, og det samme gælder næste uge, fortæller han.

Til gengæld kommer der en del natlige tågebanker i ugens løb. De forsvinder dog så snart solen står op, siger han.

/ritzau/

 

Se vejret omkring din by her:

Nykøbing sjælland

Holbæk

Slagelse

Vordingborg

Nykøbing Falster