Nu kommer regningen

Virksomheder får forsinkede regninger for ture på genbrugspladsen i 2012. Grunden er en teknisk fejl hos AffaldPlus.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Virksomheder får i denne uge tilsendt en faktura fra AffaldPlus for bruget af genbrugspladserne i 2012. Regningen kommer dog noget forsinket ud til de kunder, som ikke har været registrerede som Plusbrugere hos AffaldPlus, oplyser selskabet.


- Vi beklager overfor virksomhederne, der har benyttet vores genbrugspladser i 2012, at det først er muligt for os at sende en faktura nu, siger Allan B. Johansen, der er chef for Genbrugspladserne og tilføjer, at der er tale om en teknisk fejl.


-  Årsagen til vores problemer med at udsende fakturaer ligger i løsningen med automatisk nummerpladeregistrering. For de virksomheder, som har været tilmeldt vores såkaldte Plusbruger-ordning, har dataregistreringen ikke givet anledning til problemer. Men for øvrige virksomheder har vores leverandør af software ikke kunnet leve op til sine forpligtelser, og vi har derfor haft store udfordringer i at sammenkøre data, fortæller Allan B. Johansen i en pressemeddelelse. Problemet skulle dog nu være løst, sådan så bilejere i fremtiden får tilsendt en regning helt automatisk efter en tur på genbrugspladsen.


De fakturaer, som nu sendes ud til virksomhederne, dækker perioden frem til 28. januar 2013. De virksomheder, som var tilmeldt som Plusbrugere i december 2012, har fået deres regninger for 2012 tilsendt.