¨

Nu kommer foråret til regionen

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

Det er slut med sne og slud i denne omgang. DMI forventer, at foråret er på vej.

Rundt i regionen er forårsblomster allerede begyndt at titte frem. De er et tegn på, at foråret er på vej, siger meteorolog ved DMI, Martin Lindberg.

Mens uge 6 gav både kulde og sne, så viser vinterferien sig fra sin bedste og luneste side med høje temperaturer hele tirsdagen.

- Der kan sagtens komme et par dage med let frost, især fra slutningen af februar, men ellers vil den milde luft dominere, siger Martin Lindberg til DMI.dk.

Varmen fortsætter

Ikke nok med vinterferiens milde temperaturer, så de er formentlig kommet for at blive. Martin Lindberg forudser, at det milde vejr vil vare ind i foråret, og selve foråret forventer DMI også vil blive et mildt et af slagsen.

Stadig nattefrost 

Ifølge TV 2's Vejrcenter vil mandagens og tirsdagens solskinsvejr og høje temperaturer de kommende dage blive afløst af mere gråt vejr og lidt lavere temperaturer.

- Det har været et usædvanligt flot forårsvejr de seneste par dage, men det ser ikke ud til at vare ved. Dagstemperaturen vil de kommende dage ligge omkring 5 grader, og der er risiko for nattefrost, siger Vejrvært Jens Ringgård fra TV 2. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App