¨

Nordqvist løber med Alternativets mandat

Foto: TV ØST

De allersidste personlige stemmer gjorde udfaldet, og det står nu klart, at det bliver Rasmus Nordqvist, der snupper Alternativets mandat i Sjællands Storkreds.

Rasmus Nordqvist skal i Folketinget. Efter et tæt kapløb med partifællen Lea Lie fra Alternativet endte han med flest personlige stemmer til at sikre sig mandatet i Sjællands Storkreds.Alternativet er som helt nyt parti kommet rigtigt godt fra start og sikrer sig ikke bare en, men hele ni pladser i Folketinget ved deres første valg.


På trods af et helt tæt løb, hvor det altså glippede til sidst for Lea Lie, er hun rigtig godt tilfreds med forløbet af valgkampen:


 


- Det gør mig ikke noget. Rasmus (Nordqvist red.) har gjort det godt, og har ført en flot valgkamp og et godt stykke arbejde med at udbrede vores politik. Så jeg synes, det er en succes, siger Lea Lie og fortsætter:


 


- Det vigtigste var, at vi kom ind som parti. da jeg meldte mig, var det for at få budskabet ud. Det har hele tiden virket urealistisk oppe i mit hovede, at muligheden for at komme ind rent faktisk var til stede, siger hun.


 


 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App