Nedtælling til ny kaloriekamp

Om én uge lyder startskuddet til TV2 ØST's ny kommunekamp. Igen kæmper regionens kommuner om at forbrænde mest og vinde titlen som regionens sundeste.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter sommerpausen skal regionens borgere nu igen væbne sig til kamp. Kaloriekamp. Mandag d. 5. august sætter TV2 ØST nemlig gang i anden runde af Lev Livets kommunekamp: Hvilken kommune forbrænder flest kalorier via motionsapp'en Endomondo og kan til sidst kalde sig for regionens sundeste?

I den ny sæson slettes alle forårets forbrændte kalorier fra regnskabet. Det betyder, at alle kommuner igen har lige mulighed for at melde sig ind i kampen og bevise, at de kan gøre Kalundborg kunsten efter.

Flot sejr til mellemstor kommune
Kalundborg Knights løb med sejren i forårets første kommunekamp, selvom kommunen "kun" er regionens femtestørste. Nordvestsjællænderne vandt med et forspring på godt 2 mio. forbrændte kalorier til nærmeste forfølger Næstved Nighthawks. Mens Guldborgsund Giants fik fightet sig op på bronzepladsen i allersidste øjeblik.

I anden runde bliver det endnu sjovere - især for de små kommuner. For selvom den endelige vinder kåres på baggrund af forbrændte kalorier alene, så uddeler Lev Livet også en særpris til den kommune, der forbrænder mest i forhold til sin størrelse. Konkurrencen afgøres endeligt d. 23. november 2013.

Vær med allerede nu
Alle, der er tilmeldt forårets kommunekamp på Endomondo bliver automatisk overført til anden runde. Og de, som ikke er med i kampen, men gerne vil, kan allerede nu oprette sig. Klik her og læs mere om, hvordan du støtter din kommune med dine forbrændte kalorier.

Indtil Kommunekampen sættes i gang d. 5. august, kører sommerdysten. Her konkurrerer kommunerne også om at forbrænde flest kalorier og vinde æren af at blive den første modtager af vores prægtige kommunekampspokal.

play
Hans Jørgen Kolmos

Professor om britisk virusvariant på plejehjem: - Bekymrende, men ikke uventet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere