¨

Nedlægger narko-patrulje

Foto: TV ØST

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi nedlægger den særlige specialpatrulje. Den har de seneste år har gjort livet træls for pushere i Næstved.

Specialpatruljen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i Næstved skal lukkes.

Det skriver Sjællandske.

Patruljen har specialiseret sig i narkotikakriminalitet og kontrol med nattelivet, og har den seneste tid afsløret fem skunkgartnerier og stoppet det åbenlyse hashsalg omkring Grønnegades Kaserne.

Overfor avisen understreger politiet, at indsatsen mod narkotikakriminalitet vil være mindst lige så stærk efter lukningen den 1. april – men i Næstved er man bekymrede over udsigten til en hverdag uden specialpatruljen.

- Hvis du fjerner tilstedeværelsen af politi i nattelivet, så er det klart at det giver utryghed, siger Lars Børsting, der ejer Crazy Daisy i Næstved og er medlem af kommunens bevillingsudvalg.

Led i større omorganisering

Lukningen af specialpatruljen sker som led i en omorganisering af politiets enheder for at tilpasse dem bedre til politiets økonomi.

Politiinspektør Steen Nørskov oplyser til avisen, at de 15 ansatte i patruljen vil blive flyttet til andre afdelinger, og at der fortsat vil være det samme antal patruljer på gaden i byen som ellers.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App