Næstved fører stadig - Kalundborg haler ind

Med lidt over en måned tilbage ligger Næstved Nighthawks forsat i front for Kommunekampen, men forfølgerne fra Kalundborg Knights er rykket lidt tættere på.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lidt mere end én million forbrændte kalorier adskiller Næstved Nighthawks og Kalundborg Knights i Kommunekampen. Næstved fører altså fortsat konkurrencen, men de ihærdige kalundborgensere har hentet en smule ind på de sydsjællandske favoritter.

Målt på antal forbrændte burgere er afstanden mellem de to hold på 2000 stk. Næstved har forbrændt, hvad der svarer til 32.000 burgere og Kalundborg 30.000 burgere siden Kommunekampen blev sat i gang d. 5. august i år.

Favoritter i førertrøjen

Kommunekampen handler overordnet set om at være den kommune, som forbrænder flest kalorier. Og som den største kommune i regionen med omkring 80.000 indbyggere lever Næstved på førstepladsen op til favoritværdigheden. I foråret var det Kalundborg Knights, der løb med æren, på trods af, at kommunen blot er regionens femtestørste.

Noget tyder dog på, at Kalundborg også løber med en lille sejr i efterårets kamp. Kommunen fører i kraft af sin placering og størrelse kampen om sæsonens særpris. Særprisen gives til den kommune, som forbrænder flest kalorier i forhold til sin størrelse. 

Kamp om øvrige pladser

Der er også kamp om pladserne længere nede af rangstigen i Kommunekampen. Sorø Saints og Guldborgsund Giants har igennem et længere forløb på skift indtaget henholdsvis femte- og sjettepladsen.

Kommunekampen kører indtil d. 23. november kl. 12.

Læs, hvordan du kommer med i kampen her. Og se den aktuelle stilling i kampen her.