Næstved fører fortsat Kommunekampen

Det er stadig regionens største kommune, der fører an i Kommunekampen. Næstved Nighthawks har forbrændt mere end 14 millioner kalorier i alt siden d. 5. august.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Næstved Nighthawks næsten 1500 Endomondo-medlemmer forstår at give den gas i sundhedens navn. Så meget, at det sydsjællandske hold fortsat fører TV2 ØSTs kommunekamp.

Siden efterårets kommunekamp blev skudt i gang d. 5. august i år - ja, fra nærmest første fløjt - har næstvederne ligget i spidsen for konkurrencen. Og nu, godt to måneder længere fremme fører Næstved Nighthaks fortsat over nærmeste rival Kalundborg Knights.

Indbyrdes kampe

I alt har Næstved Nighthawks forbrændt godt 14.5 millioner kalorier i perioden. Det svarer til knap 27.000 forbrændte burgere. Kalundborg Knights på andenpladsen har tilsvarende forbrændt, hvad der svarer til knap 25.000 burgere.

Mens Kalundborg Knights og Næstved Nighthawks p.t. er stukket af i toppen, så ligger flere kommuner og kæmper indbyrdes om placeringer. I den forgangne uge lykkedes det for eksempel for Sorø Saints at erobre femtepladsen fra Guldborgsund Giants, men giganterne generobrede hurtigt den tabte plads. 

Vær med

Reglerne i Kommunekampens er simple: Kommunen, som forbrænder flest kalorier via Endomondo, vinder. Alle regionens 12 kommuner er med, og konkurrencen kører frem til 23. november. Det er altså ikke for sent at melde sig ind i kampen og støtte sin kommune. Læs, hvordan du gør her.

Vil du se den aktuelle stilling i kampen, kan du klikke her.