Muligt forsøg på tricktyveri - politiet efterforsker flere sager med salg af tøj på gaden

Både torsdag og fredag i sidste uge fik politiet anmeldelser om en mand, der kan være den såkaldte Armani-mand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Torsdag den 7. februar mødte en borger den såkaldte Armani-mand ved en dagligvarebutik i Vordingborg, hvor han spurgte om vej til København og efterfølgende forsøgte at sælge dyre jakker billigt.

Og igen fredag den 8. februar klokken 12.40 anmeldte en 79-årig mand fra Sejerø, at han kort forinden var blevet opsøgt af en mand, der spurgte om vej til lufthavnen.

Episoden fandt sted på Vænget i Kalundborg, og den 79-årige blev samtidig tilbudt at købe seks poser italiensk designertøj, da manden ikke havde plads til det i sin bil.

Fik pengene tilbage

Den 79-årige mand fra Sejerø betalte 700 kroner for tøjet, men han fik kun en enkelt pose tøj, hvilket han ikke var tilfreds med.

Det lykkedes den 79-årige at få sine penge tilbage, hvorefter manden, der ville sælge ham tøjet, kørte fra stedet i en mørk firhjulstrækker. 

Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker i øjeblikket lignende sager med salg af tøj på gaden og anser måden, det bliver gjort på, som forsøg på tricktyveri eller bedrageri. Derfor advarer politiet borgere imod at købe noget fra personer, der henvender sig til dem på gaden.

Udvis en sund skepsis, så du ikke risikerer at bliver snydt, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten for weekenden.

HER HAR ARMANI-MANDEN VÆRE PÅ SPIL